Το νέο SUV της Volkswagen

Το GOCAR μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση την αποκάλυψη του T-Roc, που θα τοποθετηθεί στην compact κατηγορία, κάτω από το Tiguan

  • -
  • -

Μετά από συνεχή teaser, με φωτογραφίες και video, έφθασε επιτέλους η ώρα για την αποκάλυψη του T-Roc. Πρόκειται για την off road παραλλαγή του Golf, ένα αυτοκίνητο που θα επιτρέψει στη Volkswagen να αντλήσει πελάτες από το ευρύ κοινό που αναζητά ένα μικρομεσαίο SUV.

Ο χαρακτήρας του T-Roc τονίζεται από τις ποδιές μπροστά-πίσω, τα πλαστικά προστατευτικά, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τους φουσκωμένους θόλους των τροχών. Σύμφωνα με τη γερμανική μάρκα, το νέο της SUV νιώθει το ίδιο άνετα τόσο σε αστικό περιβάλλον, όσο σε μεγάλα ταξίδια αλλά και εκτός δρόμου.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ T-ROC ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το T-Roc θα εφοδιάζεται με την τελευταία γενιά κινητήρων TSI και TDI (όπως τον 1.5 βενζίνης με 150 ίππους), προαιρετικά με τετρακίνηση 4Motion αλλά και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ανάμεσά τους, η ημι-αυτόνομη οδήγηση μέσω του traffic jam assist που αναλαμβάνει γκάζι-φρένο σε ταχύτητες έως 60 km/h.

To λανσάρισμά του στην Ευρώπη θα αρχίσει το Νοέμβριο, με τις τιμές για την αγορά της Γερμανίας να αρχίζουν από περίπου 20.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...