Έρχονται τα νέα Opel

Φθινοπωρινή αντεπίθεση στη Φρανφκούρτη από τη γερμανική μάρκα

  • -
  • -

Με επικυρωμένη πλέον τη συμφωνία με τον όμιλο PSA, η Opel σχεδιάζει με ασφάλεια το μέλλον της. Η γερμανική μάρκα θα έχει πλούσια παρουσία στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 12 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Κεντρική θέση στο περίπτερό της θα έχει το Grandland X, το compact SUV που πατάει στην πλατφόρμα του Peugeot 3008. Το μήκους 4,48 μέτρων όχημα ελεύθερου χρόνου είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στη χώρα μας, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο. Θα κυκλοφορήσει με τον 1.2 turbo βενζίνης με 130 ίππους ή τον 1.6 diesel με 120 ίππους. Και οι δύο μπορούν να συνδυαστούν με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Grip Control.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ GRANDLAND X


Πρεμιέρα θα κάνει και το Insignia GSi, η sport παραλλαγή του μεσαίου οικογενειακού, με το 2λιτρο turbo των 260 ίππων κάτω από το καπό του. Η ροπή (φθάνει τα 400 Nm) περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του νέου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και το συστήματος τετρακίνησης. Η Opel ανακοινώνει μέση κατανάλωση 8,6 lt/100 km και ρύπους 197 g/km.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ INSIGNIA GSI


Το Insignia Country Tourer είναι η crossover παραλλαγή του μεσαίου station wagon της Opel. Δίπλα στους χώρους προστίθενται η off road εμφάνιση και οι δυνατότητες κίνησης μακριά από την άσφαλτο, χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm και την τετρακίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INSIGNIA COUNTRY TOURER ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ


Οι νέες επιβατικές εκδόσεις του Vivaro θα παρουσιαστούν ενώπιον του κοινού για πρώτη φορά στη Φρανκφούρτη. Τα Vivaro Tourer και Vivaro Combi+ συνδυάζουν τον πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας με τις άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού. Απεύθυνονται στους επαγγελματίες που θέλουν να μεταφέρουν τους πελάτες τους άνετα και οικονομικά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ VIVARO


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...