Και με diesel κινητήρα το νέο Honda Civic

Από τον Μάρτιο του 2018 θα είναι διαθέσιμο με τον αναβαθμισμένο 1.6 i-DTEC το νέο ιαπωνικό μοντέλο

  • -
  • -

Αναβαθμίζεται η γκάμα του νέου Honda Civic με την προσθήκη ενός diesel κινητήρα 1.6 i-DTEC που δίνει έμφαση στην απόδοση. Ο γνωστός κινητήρας θα ενσωματωθεί στο νέο μικρομεσαίο ιαπωνικό μοντέλο τον Μάρτιο του 2018 και θα διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις σε αυτή τη μορφή του.

Θα διαθέτει ενισχυμένα πιστόνια, χαμηλότερες τριβές και θα εκπέμπει χαμηλότερα CO2. Η απόδοσή του θα είναι 120 ίπποι στις 4.000 rpm και 300 Nm ροπής στις 2.000 rpm, επιτρέποντας στο νέο Civic 1.6 i-DTEC να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 10,2 sec.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την πρώτη οδήγηση του νέου Honda Civic VTEC Turbo

Ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει εξελιχθεί με τις νέες προδιαγραφές και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες για τη μέτρηση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Η Honda έχει κάνει αρκετή δουλειά στο σύστημα εξαγωγής προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητα του κινητήρα, με τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται στα 99 gr/km και την κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες να είναι 3,7 lt/100 km.

Η συναρμολόγηση του νέο Honda Civic 1.6 i-DTEC θα γίνεται στο Swindon τη μονάδα παραγωγής της ιαπωνικής εταιρείας στη Βρετανία, με τη συγκεκριμένη έκδοση να είναι διαθέσιμη τόσο με το 5θυρο όσο και με το 4θυρο αμάξωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την πρώτη μας επαφή με το νέο Honda Civic Type-R

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...