Πενταθέσια διάταξη για το VW Passat CC

Προαιρετική επιλογή

  • -
  • -

Ήταν πιθανότατα η απάντηση της VW στα αιτήματα των πελατών της που ζητούσαν το νέο τους Passat CC να διαθέτει πενταθέσια διάταξη για να καλύπτει τις καθημερινές τους ανάγκες. Ενώ μέχρι τώρα το CC προσφέρονταν σε τετραθέσια διάταξη, το μεγάλο διαθέσιμο πλάτος και το τεράστιο μεταξόνιο επέτρεψαν τη προσθήκη ενός νέο καθίσματος ως προαιρετικός εξοπλισμός ώστε να μπορούν να μεταφέρονται τρεις επιβαίνοντες στο πίσω κάθισμα.

Το νέο πίσω κάθισμα προσφέρεται με επιπλέον τίμημα και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως ζώνες τριών σημείων και προσκέφαλα για τους τρεις επιβαίνοντες. Επιπλέον το νέο κάθισμα διπλώνει ασύμμετρα αυξάνοντας τις δυνατότητες μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ.

Το Passat CC έχει σημαντική εμπορική επιτυχία στη Γερμανία καθώς κατέχει το ένα πέμπτο του μεριδίου αγοράς της κατηγορίας, έχοντας σαν ατού τους κινητήρες diesel άμεσου ψεκασμού BlueTDI οι οποίοι υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του Euro 6 χάρη στον πολλαπλών βαθμίδων έλεγχο των ρύπων που ελαττώνουν τα εκπεμπόμενα οξείδια του Αζώτου έως και 90%. Εμείς στην Ελλάδα ακόμη σκεφτόμαστε αν οι σύγχρονοι κινητήρες diesel ρυπαίνουν και συνεχίζουμε να απαγορεύουμε τα πετρελαιοκίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...