Το νέο πολυμορφικό της Mitsubishi

Έχει εμφάνιση που παραπέμπει σε crossover και κινητήρα 1.5 βενζίνης

  • -
  • -

Παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Τζακάρτα (10-20 Αυγούστου) κάνει το νέο πολυμορφικό μοντέλο της Mitsubishi. Η ιαπωνική μάρκα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το όνομά του, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «βαφτιστεί» Expander.

Πρόκειται για ένα compact MPV μήκους 4,47 μέτρων, το οποίο χάρη σε ορισμένες λεπτομέρειες (όπως οι προστατευτικές ποδιές και η απόσταση των 20 cm από το έδαφος) διαθέτει χαρακτηριστικά ενός crossover. Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν έως 7 επιβάτες, σε τρεις σειρές καθισμάτων.

MHN ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ MITSUBISHI

Η παραγωγή του θα γίνεται στην Ινδονησία και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για εισαγωγή του στην Ευρώπη. Ο 1.5 βενζίνης συνδυάζεται είτε με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο 4 σχέσεων, τα οποία στέλνουν τη διαθέσιμη ροπή στους εμπρός τροχούς.

Στην Ευρώπη τα πολυμορφικά «υποκύπτουν» στη γοητεία των SUV/Crossover, με αποτέλεσμα το μερίδιό τους να περιορίζεται διαρκώς. Σε αγορές όμως όπως της Ινδονησίας το κοινό εξακολουθεί να γοητεύεται από την πρακτικότητά τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...