Αυτό είναι το νέο Honda Accord

Δυστυχώς όχι για την Ελλάδα

  • -
  • -

Η Honda αποκάλυψε το νέο Accord, το οποίο δυστυχώς είναι σχεδόν απίθανο να περάσει στην αγορά της Ελλάδας. Ωστόσο, αξίζει να δούμε τι… χάνουμε! Το ιαπωνικό sedan ξεχωρίζει από τη νέα του μάσκα, το «ανάγλυφο» καπό και την σπορτίφ γραμμή της οροφής. Στο πίσω μέρος, υπάρχει η διακριτική αεροτομή, τα LED φώτα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο ελκυστικό από το εξωτερικό. Τα μαλακά πλαστικά και οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες, αναβαθμίζουν την καμπίνα, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η 8 ιντσών οθόνη.

Οι βασικές εκδόσεις διατίθενται με 4κύλινδρο 1.5 turbo κινητήρα 192 ίππων και 260 Nm ροπής, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο CVT. Επίσης, προσφέρεται και με 2λιτρο turbo 252 ίππων και 369 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται και αυτός με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, αλλά τα περισσότερα θα εξοπλίζονται με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Το ελαφρύτερο κατά 50 έως 80 κιλά αμάξωμα σε σχέση με την απερχόμενη γενιά βοηθάει στην καλύτερη μέση κατανάλωση, καθώς και στις επιδόσεις του sedan. Την καλή οδηγική συμπεριφορά και άνεση υπόσχεται το σύστημα ανάρτησης (McPherson εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω), ενώ υπάρχουν και οι αυτόματες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...