FIAT 500 Mirror για τα 60α γενέθλια του μοντέλου

Μια ειδική έκδοση για την επέτειο του ιταλικού μικρού κυκλοφόρησε η FIAT

  • -
  • -

Στα 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης του εμβληματικού ιταλικού μοντέλου, το FIAT 500 έρχεται με μια ακόμα από τις πολλές, ειδικές εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει. Πρόκειται για την επετειακή Mirror για τα 60α γενέθλια του μοντέλου, η οποία κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό της.

Αποκλειστικά σε μεταλλικό μπλε χρώμα με την ονομασία Italia, το FIAT 500 Mirror διαθέτει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό του σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, USB, Bluetooth, Live Services, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, προβολείς ομίχλης και επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες.

Το FIAT 500 έκανε πρεμιέρα στο Τορίνο στις 4 Ιουλίου του 1957 και κατάφερε άμεσα από ένα προσιτό μοντέλο να γίνει το έμβλημα της ιταλικής φίρμας που αναβιώνει σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Στη σύγχρονη μορφή του επέστρεψε το 2007 και αμέσως καθιερώθηκε κερδίζοντας με τις αρετές του το κοινό, κάτι που μαρτυρούν και τα νούμερα των πωλήσεων που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Έχοντας έναν επιπλέον λόγο για τον εορτασμό της εμπορικής επιτυχίας του Fiat 500, η FCA Greece πραγματοποιεί ειδικό διαγωνισμό για τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη και μετακίνηση με ένα Fiat 500. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat.

Επιπλέον στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων της Fiat, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αφορούν όλη την οικογένεια του 500 (500, 500L, 500X). Για παράδειγμα η πλούσια έκδοση Fiat 500 Lounge Diesel διατίθεται με τιμή από 14.990 ευρώ. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και οι μοναδικές προσφορές ισχύουν για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...