Skoda Element ένα concept beach buggy

Μια πρωτότυπη δημιουργία από μια ομάδα φοιτητών

  • -
  • -

Η Skoda παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο με την ονομασία Element. Βασισμένο στο γνωστό αυτοκίνητο πόλης Citigo, το Element είναι ένα διθέσιο beach buggy, το οποίο δημιούργησε μια ομάδα 22 φοιτητών που παρακολουθούν ένα επαγγελματικό σχολείο της Skoda.

Η ομάδα δούλεψε στο συγκεκριμένο project για αρκετούς μήνες ξεκινώντας από τον Οκτώβριο και για περισσότερες από 1.500 εργατοώρες για την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Για να μετατρέψουν το Citigo στο Element, οι φοιτητές αφαίρεσαν την οροφή, δημιούργησαν νέα πάνελ για το αμάξωμα. Η μεγάλη εξέλιξη χρειάστηκε την προσπάθεια φοιτητών από εννέα διαφορετικούς τομείς.

Η Skoda δεν αποκάλυψε τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου, αλλά επιβεβαίωσε ότι παίρνει ενέργεια από ένα ηλεκτρικό κινητήρα που αποδίδει 82 ίππους, κάτι που σημαίνει ότι φοράει το ίδιο μοτέρ με το Volkswagen e-Up!

Το επαγγελματικό σχολείο της Skoda έχει έδρα τα κεντρικά της εταιρείας στην Mlada Boleslav και περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά μαθήματα. Η εταιρεία τόνισε ότι έργα σαν το Element αποτελούν αναμφίβολα έμπνευση για του σπουδαστές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...