200.000 δολάρια για το πρώτο Civic Type R

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο Honda CTR με την τιμή του να εκτινάσσεται έξι φορές επάνω. Ήταν για καλό σκοπό!

  • -
  • -

Το πρώτο Honda Civic Type R που κυκλοφόρησε στην Αμερική βγήκε σε δημοπρασία και πουλήθηκε έναντι 200.000 δολαρίων. Η τιμή του νέου ιαπωνικού hot hatch στις ΗΠΑ είναι 33.900 δολάρια. Το αυτοκίνητο πήγε στα χέρια ενός άγνωστου με το ψευδώνυμο “happycappyauto”, ο οποίος, λίγο πριν τη λήξη της δημοπρασίας, δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν από τους μνηστήρες του πρώτου Honda Civic Type R.

Πιο συγκεκριμένα με το τελευταίο χτύπημα να είναι στα 144.000 δολάρια ανέβασε την τιμή στα 200.000 δολάρια, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα σε όλους τους διεκδικητές. Παρά την υψηλή τιμή του, το συγκεκριμένο μοντέλο σε μπλε του «Αιγαίου» όπως το ονομάζει η Honda, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, παρά μόνο το ταμπελάκι που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής του που είναι το 00001.

Με τα χρήματα αυτά ο άγνωστος κύριος δεν αγόρασε απλώς ένα καλό αυτοκίνητο στο 6πλάσιο σχεδόν της τιμής του, αλλά, το κυριότερο, ενίσχυσε το ίδρυμα για το καρκίνο του εγκεφάλου σε παιδιά που φροντίζει περισσότερα από 28.000 παιδιά στις ΗΠΑ που ζούνε με αυτή την ασθένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την πρώτη οδήγηση του νέου Honda Civic Type R

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...