Πρεμιέρα στο Goodwood οι Ford GT και Mustang GT4

Με τα καλά της χαρτιά κατεβαίνει η Ford στο Φεστιβάλ Ταχύτητας

  • -
  • -

Η Ford θέλει φέτος να κάνει ντόρο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Αυτό σκοπεύει να το πετύχει με την παρουσία του GT, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη διάσημη ανάβαση του λόφου του Goodwood στα χέρια των Andy Priaulx και Harry Tincknell.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη δοκιμή του Ford Focus 1.0 EcoBoost ST-Line

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα εναλλάσσονται στα καθίσματα των Ford GT και Mustang GT4 με τον teammate τους Billy Johnson. Η άγρια Mustang με προδιαγραφές για πίστα παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό της Έκθεσης Αυτοκινήτου της SEMA στο Λας Βέγκας την περασμένη χρονιά και βασίζεται στην Shelby GT350R-C.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη δοκιμή του Ford Fiesta 1.0 EcoBoost ST-Line

Με αρκετές αλλαγές στο πλαίσιο, νέο αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει μεγάλη εισαγωγή στο καπό που κρύβει τον μεγάλο V8 κινητήρα των 5,2 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά σπόιλερ εμπρός και στο πλάι και μια σεβαστών διαστάσεων αεροτομή τοποθετημένη στο πίσω μέρος.

ΔΕΙΤΕ τη δοκιμή του Ford Kuga 1.5 TDCi

Στα αστέρια που θα κατεβάσει η Ford στο Goodwood είναι και η Mustang RTR το drift car της εταιρείας με τις κορυφαίες προδιαγραφές. Εκτός από τα αυτοκίνητα πίστας που θα κατεβάσει η φίρμα με το μπλε οβάλ θα παρουσιάσει στο κοινό και το νέο Fiesta και τις ST-Line εκδόσεις των Fiesta, Focus, Kuga, Edge και S-Max. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ τη δοκιμή του Ford Edge 2.0 TDCi Sport 210 PS

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...