Ξεκίνησε η παραγωγή του Opel Crossland X

Στη Zaragoza θα κατασκευάζεται το νέο SUV της Opel

  • -
  • -

Το Crossland X έρχεται να σηματοδοτήσει τη νέα φιλοσοφία της Opel που φέρνει τα SUV και Crossover σε πρώτο πλάνο. Πρόκειται ουσιαστικά για τον διάδοχο του Meriva με διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση αλλά ανάλογα πρακτικό χαρακτήρα. Η παραγωγή του γίνεται στη Zaragoza της Ισπανίας, εκεί όπου κατασκευάζεται επίσης του Corsa και το Mokka X. Ο Dr. Neumann έκανε τα εγκαίνια της παραγωγής του νέου μοντέλου της Opel, για το οποίο έχουν υψηλές φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα.

Οι χώροι είναι το βασικό του πλεονέκτημα τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, με τον όγκο τους να κυμαίνεται ανάλογα με την ρύθμιση των πίσω καθισμάτων από τα 410 έως τα 520 λίτρα, ενώ φτάνει στη μέγιστη τιμή του τα 1.255 λίτρα. Με μήκος 4,2 m τοποθετείται δίπλα στο Mokka X, χωρίς ωστόσο να έχει σύστημα τετρακίνησης.

Όσον αφορά τους κινητήρες, έχει τον 1.2 βενζίνης στην ατμοσφαιρική και τούρμπο εκδοχή του, με απόδοση μέχρι 130 ίππους και τον diesel 1.6 με ισχύ μέχρι 120 ίππους και 300 Nm ροπής. Στην Ελλάδα το νέο Opel Corssland X θα είναι από τις αρχές του καλοκαιριού με τις παραδόσεις των πρώτων αυτοκίνητων να έχει προγραμματιστεί για μέσα στον Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Στη Σόφια με το Opel Crossland X

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...