3 ΝΕΑ ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ προ των Πυλών

Η άνοιξη στην κατηγορία των σουπερμίνι θα ολοκληρωθεί το… καλοκαίρι, με την έλευση τριών πολύ σημαντικών μοντέλων. Ο λόγος για τα ολοκαίνουρια Ford Fiesta, KIA Rio και SEAT Ibiza. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά

  • -
  • -

FORD FIESTA

Με νέα εμφάνιση, ριζικά ανασχεδιασμένο εσωτερικό, περισσότερη τεχνολογία και μεγαλύτερη γκάμα έρχεται το νέο Fiesta. Το σουπερμίνι της Ford θα το δούμε σε αμαξώματα 3d και 5d και σε εξοπλιστικά επίπεδα Trend, Titanium, ST-Line, Vignale με έμφαση στην πολυτέλεια, Active με λουκ crossover και, φυσικά, στην σπορ έκδοση ST που θα ακολουθήσει αργότερα με νέο κινητήρα 1.5 Turbo 200 ίππων! Πιο κάτω συναντάμε τους 1.0 EcoBoost με 100, 125 και 140 ίππους και 1.5 diesel με 85 και 120 ίππους. Με σύστημα infotainment SYNC 3 και μια πληθώρα τεχνολογιών υποστήριξης της οδήγησης, το νέο Fiesta θα είναι ένα από τα πιο προηγμένα σουπερμίνι. Στην ελληνική αγορά αναμένεται το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ FIESTA

 

KIA RIO

Στην 4η γενιά του, το KIA Rio εμπλουτίζεται με νέα τεχνολογία, μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων και δυναμική εμφάνιση εξωτερικά. Η εικόνα στο εσωτερικό είναι ευχάριστη, με προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και πλούσιους χώρους επιβατών και αποσκευών (352 λίτρα). Σε κινητήρες, ο νέος 1.000άρης T-GDI βενζίνης που αποδίδει 100 και 120 ίππους, ανάλογα με την έκδοση, έρχεται να προστεθεί στους γνωστούς ατμοσφαιρικούς 1.25 και 1.4 με 84 και 100 ίππους αντίστοιχα. Σε diesel υπάρχουν δύο εκδοχές του 1.4, με απόδοση 77 και 90 ίππους. Στον τομέα της ασφάλειας, τέλος, το νέο Rio εξοπλίζεται με τεχνολογίες ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Στην Ελλάδα αναμένεται τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ RIO

 

SEAT IBIZA

Το Ibiza 5ης γενιάς θα είναι διαθέσιμο μόνο με 5θυρο αμάξωμα και με κινητήρες 1.0 TSI βενζίνης με 95 και 115 ίππους και 1.6 TDI σε εκδόσεις των 80, 95 και 155 ίππων. Από τα τέλη του 2017 θα διατίθεται ο νέος 1.5 TSI απόδοσης 150 PS. Σχεδιαστικά ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου Leon, συνδυάζοντας πετυχημένα κομψότητα και δυναμισμό. Αναβαθμισμένη είναι και η εικόνα του εσωτερικού, με νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Αν και το μήκος του νέου Ibiza παραμένει στα 4,06 m του προκατόχου, το κατά σχεδόν 10 cm μακρύτερο μεταξόνιο εξασφαλίζει αυξημένους χώρους για τους επιβάτες και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ 355 lt. Στην Ελλάδα αναμένεται τον Ιούνιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ IBIZA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...