Opel Grandland X και σε έκδοση OPC;

Πως θα βλέπατε μια άγρια έκδοση του νέου Grandland X;

  • -
  • -

Οι καλές εκδόσεις της γερμανικής εταιρείας συνοδεύονται παραδοσιακά από το ακρωνύμιο OPC. Έχουμε δει εκτός από το μικρά και μεγαλύτερα μοντέλα ακόμα και πολυμορφικά όπως το Zafira να φοράει αυτά τα διακριτικά και έτσι δεν θα πρέπει να θεωρούμε απίθανο να δούμε και το νέο δημιούργημα των Γερμανών με τα SUV χαρακτηριστικά να αποκτά μια σκληροπυρηνική έκδοση.

Τη μεταμόρφωση της βασικής έκδοσης του Grandland X ανέλαβε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής XTomi ο οποίος το έκανε άκρως επιθετικό και… αγνώριστο. Νέος προφυλακτήρας εμπρός με μεγάλες εισαγωγές αέρα που κατεβαίνει χαμηλά, με πλαϊνές φούστες και τεράστιους τροχούς 21 ιντσών σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη ανάρτηση χαρίζουν στο Crossland X την εμφάνιση που περιμένεις από ένα OPC.

Με το μεγάλο SUV να τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της Opel θα πρέπει να περιμένουμε και κάτι αρκετά δυνατό κάτω από το καπό του, το οποίο το πιθανότερο να έρχεται από το επερχόμενο Insignia και να είναι ο μεγάλος V6 με απόδοση που θα αγγίζει για την περίπτωση τους 350 ίππους.

[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: XTomi]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...