Ένα μοναδικό Citroen van H (video)

Στα χρώματα της Le Coq Sportif ντύθηκε ένα αυθεντικό Type H και ένα Jumpy

  • -
  • -

Για τα 70 χρόνια ζωής του Type H η Citroen ενώνει τις δυνάμεις της με την άλλη γαλλική φίρμα αθλητικών Le Coq Sportif για τη δημιουργία δύο εντυπωσιακών αυτοκινήτων. Ένα αυθεντικό Type H και ένα νέο σύγχρονο Jupmy ντύθηκαν στα χρώματα της Le Coq Sportif για να παρουσιαστούν στις 25 Απριλίου στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων που θα γίνει στο Birmingham.

Οι δύο αυτές εκδόσεις προάγουν την ποιότητα και την πρακτικότητα, συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική με το ρετρό και τα χαρακτηριστικά στοιχεία των εταιρειών, γιορτάζοντας τη μεγάλη ιστορία του Citroen Type H. Βαμμένα σε κόκκινο λευκό και μπλε τα δύο van ακολουθούν παράλληλους δρόμους με διαφορετικές φιλοσοφίες το καθένα.

Το αυθεντικό Type H παίζει το χαρτί της νοσταλγίας, με ζεστές και ζωντανές λεπτομέρειες σε συνδυασμό χρωμάτων και ξύλινων επιφανειών, εστιάζοντας στην άνεση. Στο εσωτερικό για τις επενδύσεις των καθισμάτων έχει επιλεγεί καφέ δέρμα, με την εικόνα να ενισχύεται από τη χρήση φυσικών υλικών.

Το νέο Citroen Jumpy επικεντρώνεται σε πιο μοντέρνες γραμμές με μαύρο ξύλο που κάνει αντίθεση με το λευκό δέρμα στα καθίσματα και στοιχεία από κόκκινο, λευκό και μπλε, χαρακτηριστικά χρώματα της Le Coq Sportif. Και τα δύο αυτά μοναδικά αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε κινητά εργαστήρια ποδηλάτου με το οποίο συνδέονται άμεσα. Επιπλέον, με το διττό τους χαρακτήρα μπορούν να προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή των επιβατών τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...