6θέσιο Jeep Cherokee μόνο για την Κίνα

Η καμπίνα του έχει 11 οθόνες. Μας φτάνουν;

  • -
  • -

Η Jeep αποκάλυψε το πρωτότυπο Yuntu στην Έκθεση της Σαγκάης, το οποίο θα ανταγωνιστεί –εφόσον περάσει στην παραγωγή – τα δημοφιλή και τεράστια SUV της κινέζικης αγοράς. Αν και από τα πρώτα σκίτσα που κυκλοφόρησαν αναμέναμε ένα 7θέσιο Grand Cherokee, ωστόσο η Jeep διέψευσε τους περισσότερους με ένα 6θέσιο πρωτότυπο. Πίσω από τον οδηγό και συνοδηγό υπάρχουν δύο θέσεις, ενώ πίσω από αυτές υπάρχουν ακόμα δύο μεμονωμένα καθίσματα. Ο κάθε επιβάτης έχει το προσωπικό του σύστημα πολυμέσων, που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει και να ακούει ότι θέλει αυτός, όποια στιγμή επιθυμεί.

Εμφανισιακά υπάρχουν αισθητικές αλλαγές από το σημερινό Cherokee. Επίσης, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ανασχεδιαστεί και οι πόρτες ανοίγουν αντικρυστά (suicide doors), κάτι που αναμένεται να «κοπεί» στο μοντέλο παραγωγής. Το 6θέσιο SUV πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου, οι οποίες φιλοξενούν είτε χρυσά είτε κόκκινα καπάκια των δαγκανών. Το εσωτερικό είναι κομψό, όμως η χρήση του ξύλου τόσο στο ταμπλό όσο και στο τιμόνι μειώνει την μοντέρνα αίσθηση που αποπνέουν τα συστήματα πολυμέσων. Όσο για τη high-tech πινελιά, οι 11 οθόνες μέσα στην καμπίνα λειτουργούν με πλατφόρμες αφής.

Μηχανολογικά δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά φήμες θέλουν να υπάρχει υβριδικό σύνολο κάτω από το καπό του αυτοκινήτου παραγωγής.

Το Yuntu Concept πρόκειται να πάρει το «πράσινο φως» τον επόμενο χρόνο με την κατασκευή του να γίνεται σε εργοστάσιο της Κίνας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...