Δύο μοναδικά ηλεκτρικά BMW

Οι Lapo Elkann και Adrian van Hooydonk παρουσίασαν τα μοντέλα BMW i3 και BMW i8 με μοναδική εμφάνιση

  • -
  • -

Η Garage Italia Customs και η BMW i τιμούν το Memphis Design με μία ειδική έκδοση που κάνει Παγκόσμια πρεμιέρα στο Salone del Mobile. Πιο συγκεκριμένα ένα BMW i3 και ένα BMW i8 από τον σχεδιαστή Lapo Elkann ιδιοκτήτη της Garage Italia Customs ξεχωρίζει από τα συμβατικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Έντονα στοιχεία, χρώματα και αντιθέσεις, με εντυπωσιακούς συνδυασμούς, ενδιαφέρουσες γραμμές χαρακτηρίζουν αυτές τις δημιουργίες των δύο ηλεκτρικών μοντέλων της BMW που φέρουν την υπογραφή της Garage Italia. Ανάλογα είναι τα πράγματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με συνδυασμό χρωμάτων και επενδύσεων από δέρμα και αλκαντάρα.

Έμπνευση αποτέλεσε το Memphis Deisign με το Group που ιδρύθηκε το 1981 από τον Ettore Sottsass, να ήταν η απόλυτη αντίθεση στον λειτουργισμό και την όποια εμπορική λογική. Ανέδειξε τολμηρές γραμμές στα έπιπλα ενώ χαρακτηρίστηκε κυρίως από ασυνήθιστα υλικά και αυθεντικά γραφικά. Το στιλ ήταν προκλητικό και εμπνευσμένο από κινήματα όπως Art Deco με τα εκπληκτικά γεωμετρικά σχήματα, Pop Art με τα λαμπερά χρώματα και το Kitsch σαν ένα είδος αποστασιοποίησης από το μινιμαλιστικό design των 70’s.

Τα μοναδικά BMW i3 και BMW i8 θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Salone del Mobile του Μιλάνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...