Έρχεται η γρήγορη έκδοση Polestar του Volvo XC60

Τον ανταγωνιστή του Audi SQ5 οφείλει να ετοιμάσει η Volvo

  • -
  • -

To Volvo XC60 κέρδισε τις εντυπώσεις με την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το κοινό το λάτρεψε, αφού όπως δείχνει έχει τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει στις βασικές εκδόσεις κρατώντας - μέχρι στιγμής - ως κρυφό την ισχυρή επιδόσεων με την υπογραφή της Polestar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αποκάλυψη για το νέο Volvo XC60

Σε αυτή τη χρονική περίοδο με το XC60 να λάμπει ακόμα ως νέο μοντέλο η Volvo δεν έχει την ανάγκη να ανακοινώσει επίσημα την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου. Ωστόσο οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έπιασαν τα μολύβια τους για να φτιάξουν μια άγρια εκδοχή του.

Πιο συγκεκριμένα από την οθόνη του υπολογιστή του X-Tomi προέκυψε η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του γρήγορου XC60. Αυτή διακρίνεται για τα αεροδυναμικά της βοηθήματα, τη σπορ ανάρτηση με το πιο χαμηλό ύψος, τους μεγάλους τροχούς και τα περιφερειακά αεροδυναμικά βοηθήματα, που του χαρίζουν άγριο look. Όσο για τις επιδόσεις θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ δυνατό από το βελτιωτικό και αγωνιστικό τμήμα της Volvo, που θα φέρει το XC60 απέναντι στον ανταγωνισμό με αξιώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Έκθεση Γενεύης 2017: Όλα τα αστέρια της στο GOCAR


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...