Είναι το Arteon το πιο όμορφο Volkswagen; (vid)

Με το μεσαίο fastback η γερμανική μάρκα «φλερτάρει» πιο έντονα την πολυτελή κατηγορία

  • -
  • -

Στην κορυφή της γκάμας της Volkswagen έρχεται να τοποθετηθεί το Arteon. Ένα πεντάθυρο μήκους 4,86 m με coupe σιλουέτα, πολυτελές εσωτερικό και πλήρη εξοπλισμό σε κάθε τομέα. Για αυτούς τους λόγους η μάρκα από το Wolfsburg δεν το θεωρεί ως τον αντικαταστάτη του Passat CC αλλά ως το αυτοκίνητο που της δίνει το εισιτήριο για μια νέα κατηγορία.

Στα προτερήματα του Arteon συγκαταλέγονται οι χώροι του (τόσο για τους πίσω επιβάτες όσο και για τις αποσκευές χάρη στο πορτμπαγκάζ των 563 lt), η πλούσια γκάμα κινητήρων (τρεις TSI και άλλοι τόσοι TDI) με εύρος ισχύος από 150 έως 280 ίππους και ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων Discover Pro με έλεγχο μέσω νευμάτων αλλά και τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ VW ARTEON

Τα στελέχη της Volkswagen στάθηκαν όμως και στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, με δυνατά χαρακτηριστικά το εμπρός μέρος όπου γίνεται η σύνθεση των 3D φωτιστικών σωμάτων με τη μάσκα αλλά και το χαμηλό προφίλ. Και ίσως το Arteon βοηθήσει τη Volkswagen να «ξεθωριάσει» την συντηρητική εικόνα που πολλοί της αποδίδουν. Εσείς τι λέτε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...