Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Civic Type R παραγωγής

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του γρήγορου Civic από τη Honda, υπήρξε διαρροή φωτογραφιών του

  • -
  • -

Την Τρίτη 7 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκεί όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η έκδοση παραγωγής του νέου Honda Civic Type R με την ιαπωνική εταιρεία να κρατά μέχρι τώρα τα χαρτιά της κλειστά.

Ωστόσο, μια διαρροή έφερε στο διαδίκτυο τις πρώτες φωτογραφίες του που δείχνουν το εμπρός και πίσω μέρος του. Το αυτοκίνητο που θα πατήσει στους δημόσιους δρόμους παραμένει το ίδιο επιθετικό με το πρωτότυπο. Το χρώμα έγινε από ασημί του concept λευκό στην τελική του μορφή με τις κεντρικά τοποθετημένες τριπλές εξατμίσεις να είναι σε χρώμιο, ενώ και τα αεροδυναμικά βοηθήματα στους προφυλακτήρες είναι πλέον πλαστικά και όχι carbon.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν το νέο Civic Type R ξεχωριστό έχουν διατηρηθεί και στην έκδοση παραγωγής, με τις μεγάλες χαρακτηριστικές εισαγωγές και απαγωγές αέρα να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, η Honda θα διατηρήσει τη μετάδοση μόνο στους εμπρός τροχούς, σε συνεργασία με ένα χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Τη διαφορά αναμένεται να κάνει η απόδοση του τούρμπο 2λιτρου κινητήρα με χρονισμό βαλβίδων, η οποία για την περίσταση αναμένεται, χωρίς να επιβεβαιώνεται ακόμα τίποτα από τη Honda να ξεπερνάει τους 330 ίππους και ίσως να αγγίζει τους 350. Η κατασκευή του νέου Civic Type R θα γίνεται στο Swindon το εργοστάσιο της Honda στην Μ. Βρετανία, από όπου θα γίνεται και η διανομή του σε όλη την Ευρώπη, αλλά και τις αγορές του κόσμου μεταξύ αυτών της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...