Fiat 124 Spider Europa limited edition για τη Γενεύη

Μια ειδική έκδοση σε καυτό κόκκινο παρουσίασαν οι Ιταλοί στην ελβετική Έκθεση Αυτοκινήτου

  • -
  • -

Μια ειδική έκδοση για τον εορτασμό των 36 ετών από την παρουσίαση του πρώτου 124 από το Pininfarina, μια πρεμιέρα που έγινε τότε, όπως και τώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Διακρίνεται για το βαθύ κόκκινο χρώμα του (Passione Red), τους τροχούς 17 ιντσών νέα σχεδίασης με την υπογραφή της Mopar, τα ασημί καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες και το logo του «124» στην εμπρός μάσκα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα βρείτε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, όπως επίσης και ένα διακριτικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του αυτοκινήτου της ειδικής έκδοσης, οθόνη επτά ιντσών με σύστημα infotainment, πλοήγησης και εννέα ηχεία της BOSE, από τα οποία τα δύο είναι τοποθετημένα στα προσκέφαλα για καλύτερη ακουστική όταν είναι ανοιχτό το αυτοκίνητο, ενώ κάτω και από τα δύο καθίσματα υπάρχουν subwoofer.

Κάτω από το εμπρός καπό υπάρχει ο γνωστός 4κύλινδρος τούρμπο 1,4 λίτρων με απόδοση 140 ίππων και 240 Nm ροπής. Για την επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 7,5 sec με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 215 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...