Aston Martin V8/V12 Vantage Red Bull Racing Edition

Δύο Βρετανίδες με επιρροές από τη Formula 1

  • -
  • -

Στο πλαίσιο εορτασμού της συνεργασίας που υπάρχει με τη Red Bull Racing, η Aston Martin αποκάλυψε τις εκδόσεις V8 και V12 Vantage Red Bull Racing Editions. Τα δύο μοντέλα κατασκευάστηκαν υπό τις οδηγίες του τμήματος Q της βρετανικής φίρμας, για να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στους μελλοντικούς αγοραστές. Οι αλλαγές είναι αισθητικές, με τα δύο μοντέλα να φέρουν μια μπλε σκούρα απόχρωση και κιτρινοκόκκινες πινελιές, που θυμίζουν τα χρώματα της ομάδας RBR Formula 1. Αν πάλι οι υποψήφιοι επιθυμούν έναν διαφορετικό εξωτερικό χρωματισμό, τότε η Q προσφέρει και την ασημί επιλογή.

Επιπλέον εξωτερικές επεμβάσεις διακρίνουμε στους προφυλακτήρες του μοντέλου. Στο εμπρός κάτω τμήμα υπάρχει το ανθρακονημάτινο σπόιλερ, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένος ο διαχύτης και η εμπρός γρίλια. Η καμπίνα παντρεύει με επιτυχία δύο υλικά: την αλκαντάρα με το ανθρακόνημα και τα χρησιμοποιεί στο τιμόνι, αλλά και στο ταμπλό. Στις τελικές αποφάσεις είναι και η επιλογή να ελεγχθεί και να φέρει είτε υπογραφή από τον Daniel Ricciardo είτε από τον Max Verstappen (οδηγοί F1 της RBR).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και επικεφαλής της Aston Martin, Andy Palmer, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένα κομμάτι του DNA της Aston Martin και τα δύο μοντέλα (V8 και V12) φέρουν την ενέργεια από την πίστα στα συμβατικά αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...