SsangYong Tivoli και XLV ECO με υγραέριο

Η «ελληνική» SsangYong προσφέρει τα Tivoli και XLV σε εκδόσεις με δυνατότητα κίνησης με LPG

  • -
  • -

Μια ενδιαφέρουσα έκδοση ECO προστίθεται στη γκάμα των SsangYong Tivoli και XLV. Αυτή χρησιμοποιεί για καύσιμο το υγραέριο LPG, με ένα σύστημα που συνδυάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 128 ίππων. Οι εκδόσεις αυτές συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, όσο και με αυτόματο.

Η δεξαμενή καυσίμου που αποθηκεύεται το υγραέριο είναι ειδικά τοποθετημένη έτσι ώστε να μην κλέβει καθόλου από τον χώρο αποσκευών των Tivoli (423 λίτρα) και XLV (720 λίτρα). Τα δύο καύσιμα, βενζίνη και LPG σε συνδυασμό, προσφέρουν τώρα αυξημένη αυτονομία στα κορεατικά SUV, με τη θεωρητική τιμή να αγγίζει τα 1.250 χιλιόμετρα.

Αναμφίβολα όμως το μεγάλο κέρδος που προκύπτει είναι η οικονομία στη χρήση, αφού η τιμή του υγραερίου είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή της βενζίνης. Παράλληλα, οι εκδόσεις ECO με LPG διατηρούν την 5ετή εγγύηση που συνοδεύει όλα τα Tivoli και XLV, ενώ ισχύει και το πρόγραμμα εγγύησης επαναγοράς 55 μηνών. Τέλος, η συντήρηση του συστήματος υγραεριοκίνησης ορίζεται στα 15.000 χιλιόμετρα ή κάθε ένα έτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...