Skoda Citigo και σε καυτή έκδοση RS (;)

Μια άγρια έκδοση του μικρού αυτοκινήτου πόλης μας παρουσιάζει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής

  • -
  • -

Η Skoda σκοπεύει να μεγαλώσει τη γκάμα των γρήγορων εκδόσεών της σε διάφορα μοντέλα, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμής σε αυτά δεν περιλαμβάνεται, επίσημα τουλάχιστον το Citigo, το οποίο θα παρουσιαστεί στην ανανεωμένη του εκδοχή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Επίσημα μάλιστα το ανανεωμένο Skoda Citigo θα εφοδιάζεται μόνο με το μικρό ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα που θα αποδίδει 60 και 75 ίππους, ενώ στην έκδοση με φυσικό αέριο G-TEC CNG θα έχει 68 ίππους και θα εκπέμπει 58 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο.

Ωστόσο, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε την ψηφιακή εκδοχή του Citigo RS, με νέους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, σήματα RS, μπάρες οροφής και τεράστιους καλαίσθητους τροχούς. Την εικόνα συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα.

Ιδανικά, αν το Skoda Citigo RS προχωρήσει στην παραγωγή θα έχει κάτω από το καπό του, όπως και το Volkswagen Up! GTi το οποίο βρίσκεται στα σκαριά, τον 1.0 TSI με απόδοση 115 ίππων, κινητήρα ικανό να χαρίσει στο μικρό αυτοκίνητο πόλης επιτάχυνση από 0-100 km/h σε περίπου 9 sec.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ετοιμάζεται το Volkswagen Up! GTi με 115 ίππους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...