Στη Γενεύη η πρεμιέρα του νέου Subaru XV

Η νέα γενιά του ιαπωνικού crossover είναι έτοιμη και θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο στην πόλη της Ελβετίας

  • -
  • -

Έναν ακριβώς χρόνο με την παρουσίαση του πρωτότυπου XV, η Subaru θα επιστρέψει στη Γενεύη για το αυτοκίνητο παραγωγής. Η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία σκοτεινή φωτογραφία-teaser, η οποία αποκαλύπτει τη σιλουέτα του crossover XV και ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες, όπως τα φωτιστικά σώματα, τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και το σχήμα της πίσω κολώνας.

Από τη σύγκριση με το XV Concept του 2016, διαπιστώνουμε ότι οι σχεδιαστές της Subaru «πέρασαν» αρκετά σημεία στη νέα γενιά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου. Το δελτίου Τύπου της Subaru αναφέρει ότι το νέο XV θα φέρει εξελιγμένη έκδοση του συστήματος τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive. Σύμφωνα με πληροφορίες θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Impreza νέας γενιάς. Στόχος της Subaru είναι να παρουσιάσει ένα crossover εμφανώς βελτιωμένο σε κάθε τομέα, όπως στην ποιότητα κύλισης και τον εξοπλισμό.

Λεπτομέρειες για τις διαστάσεις ή τους κινητήρες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Θυμίζυμε ότι το πρωτότυπο είχε μήκος 4,52 m. και μεταξόνιο 2,67 m, ενώ πέρα από τα γνωστά σύνολα βενζίνης και diesel θα δούμε και υβριδική έκδοση. Μελλοντικά δεν θα αποκλείαμε και ένα XV αμιγώς ηλεκτρικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...