Fiat Tipo hatch: Πολλά για λίγα (vid)

Η πρόταση των Ιταλών στα 5θυρα μικρομεσαία ποντάρει στην πρακτικότητα και την προσιτή τιμή αγοράς

  • -
  • -

Στις εκθέσεις του δικτύου της FCA Greece βρίσκεται το Tipo hatchback. Πρόκειται για το δεύτερο μέλος της οικογένειας Fiat Tipo μετά το sedan, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και το station wagon.

Το 5θυρο Tipo έχει μήκος 4,37 m., πλάτος 1,79 m. και ύψος 1,50 m. Το εσωτερικό του υπόσχεται πέντε πραγματικές θέσεις και ο χώρος αποσκευών όγκο ικανό να καλύψει τις ανάγκες μίας οικογένειας (440 lt).

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει δύο σύνολα βενζίνης (1.4 Fire 95 PS και 1.6 E-Τorq 110 PS) και δύο πετρελαίου (1.3 MultiJet II 95 PS και 1.6 MultiJet II 120 hp). Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με κίνηση στους εμπρός τροχούς και 5τάχυτα ή 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Ο 1.6 E-Torq εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας 1.6 Multijet με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο DCT.

Οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς αρχίζουν από τα 12.990 € για την έκδοση βενζίνης 1.4 και το εξοπλιστικό επίπεδο Pop (Hill Holder, Air Condition, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα με δύο πίσω προσκέφαλα, σύστημα U-Connect με ψηφιακή οθόνη, θύρα USB/Aux, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους  εξωτερικούς καθρέφτες σε μαύρο χρώμα, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος).


Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα Tipo hatch/wagon, τους κινητήρες και τον εξοπλισμό τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...