Έρχεται η νέα Pagani Huayra Roadster

Το νέο hypercar θα κάνει την εμφάνισή του στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης

  • -
  • -

Μετά την αντικατάσταση της Zonda από την Huayra, το κοινό της Pagani περίμενε –μεταξύ άλλων και -το λανσάρισμα της «ανοιχτής» version της Huayra. Αυτή η αναμονή θα λάβει τέλος σε λίγους μήνες, μιας και σύμφωνα με την εταιρεία, η Huayra Roadster θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Από το τελευταίο teaser, διακρίνουμε μια «ανοιχτή» Huayra, η οποία δεν έχει καμία διαφορά από την κλειστή εκδοχή, εκτός από την «κομμένη» οροφή. Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί οι μηχανικοί και αεροδυναμιστές έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουν το υπεραυτοκίνητο στα υψηλά του στάνταρτς, όσον αφορά το οδηγικό και αισθητικό κομμάτι.

Τελικά, τι θα επιλέξει η ιταλική φίρμα για να σκεπάσει την πανάκριβη καμπίνα της νέας Huayra; Μαλακό ύφασμα ή δύο σκληρά κομμάτια από ανθρακόνημα; Πάντως ο προκάτοχός του φορούσε την τελευταία περίπτωση. Επίσης, θα βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στην κλειστή Huayra ή θα πάρουν στοιχεία από τη δυνατή Huayra BC; Όπως και να έχει, η απάντηση θα έρθει στις αρχές του Μάρτη. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...