Bentley Continental GT V8 S Black Edition

Σε νέα έκδοση Black Edition είναι διαθέσιμο το πολυτελές βρετανικό μοντέλο

  • -
  • -

Μια νέα έκδοση Black Edition που υπογραμμίζει την πολυτέλεια και την αισθητική της Continental GT V8 S Black Edition έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου. Διαθέσιμη τόσο με coupe όσο και ανοιχτό αμάξωμα, η συγκεκριμένη έκδοση διακρίνεται για τις χρωματικές της αντιθέσεις.

Επιπλέον, μαύρα γυαλιστερά στοιχεία έχουν χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια των παραθύρων, το κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα, τις λαβές των θυρών, τα διακοσμητικά των προβολέων και το πλαίσιο της μάσκας.

Η Bentley Continental GT V8 S Black Edition πατάει σε νέους τροχούς αλουμινίου 21 ιντσών και για την κίνησή της φροντίζει ένα 4λιτρο μοτέρ V8 twin-turbo με απόδοση 528 ίππων και 680 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα GT Design έχει επιμεληθεί η Mulliner, ενώ την εικόνα συμπληρώνει η επένδυση οροφής με στοιχεία που ταιριάζουν με τη χαρακτηριστική απόχρωση του κιτ αμαξώματος. Τέλος, το πακέτο Mulliner Driving Specification απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διαφοροποιήσουν περαιτέρω την έκδοση Black Edition. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει: ρομβοειδή στοιχεία στα δερμάτινα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών και τα ένθετα των πίσω φινιστρινιών ενώ δημιουργούν αντίθεση με τις ραφές και το κιτ αμαξώματος και τις 5άκτινες σπορ ζάντες σε λαμπερό μαύρο χρώμα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...