Φρεσκάρισμα και νέοι συνδυασμοί για το Fiat 500X

Πλουσιότερη χρωματική παλέτα, νέες ζάντες αλουμινίου και περισσότεροι κινητήρες για την έκδοση Off-Road, δίνουν νέα ώθηση στο μικρό SUV ενόψει της νέας χρονιάς

  • -
  • -

Σε στοχευμένες επεμβάσεις στο δημοφιλές 500Χ προχωρά η Fiat, λανσάροντας την έκδοση MY2017. Το μήκους 4,25 m. SUV διατηρεί τη φρέσκια εμφάνισή του, οπότε οι εξωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες. Εντοπίζονται στην παρουσία τριών νέων χρωμάτων για το αμάξωμα (Blue Jeans, Donatello Bronze, Cappuccino Beige), τις ζάντες 17 ιντσών νέας σχεδίασης για την έκδοση Lounge και τις ελαφρώς τροποποιημένες προστατευτικές ποδιές για τα 500Χ Cross και Cross Plus. Αέρας ανανέωσης υπάρχει και στην καμπίνα επιβατών για την «αστική» έκδοση City-Look, με διαφορετικό φινίρισμα στο κεντρικό τούνελ και νέες επενδύσεις στα καθίσματα.

Η Fiat καθιστά ευκολότερη την απόκτηση των εκδόσεων Cross και Cross Plus του 500Χ, προσφέροντάς τις με τους βασικούς (από άποψη κόστους) κινητήρες diesel 1.3 MultiJet 95 PS και βενζίνης 1.6 Torq 110 PS.

Το 500Χ διατίθεται τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και σε 4x4 εκδόσεις, με μηχανικό ή αυτόματο σύστημα μετάδοσης: Ο 1.6 βενζίνης με μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς, ο 1.4 Multiair 140 PS ως 4x2 με επιλογή ανάμεσα σε κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή χειροκίνητο, ο 1.4 Multiair 170 PS με κίνηση σε όλους τους τροχούς και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Στη βάση των diesel έχει τοποθετηθεί ο πιο δημοφιλής για το 500Χ 1.3 MultiJet II, με τη γκάμα να συμπληρώνεται από τον 1.6 των 120 ίππων (κίνηση μπροστά και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) και το 2.0 με τα 140 PS (με σύστημα 4x4 και 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο).

Η προαιρετική λίστα των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει τα Lane Assist system (ειδοποιεί σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας), Brake Control (ειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης και αυτόνομη πέδηση), Blind Spot Assist (για παρουσία άλλων οχημάτων στα «τυφλά» σημεία των καθρεπτών), Rear Cross Path Detection (ειδοποίηση για διερχόμενα οχήματα κατά τη διαδικασία οπισθοπορείας).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...