Έρχεται το BMW X2 με την εμφάνιση του concept

Με προχωρημένη αισθητική που θα αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα της BMW

  • -
  • -

Μέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το εντυπωσιακό SUV της BMW με τα διακριτικά X2. Το είδαμε με τη μορφή concept τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και διακρίνεται για τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση σε σχέση με τα μοντέλα παραγωγής της BMW.

Θα μπει ανάμεσα στα X1 και X3, το X2 «Sport Activity Vehicle» θα πατά στην ίδια πλατφόρμα XKL που χρησιμοποιείται στο X1, αλλά θα διαθέτει πιο ευφάνταστη σχεδίαση. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του βρετανικού Auto Express θα διατηρήσει τα περισσότερα στοιχεία από την πρωτότυπη μορφή και στην έκδοση παραγωγής.

Έτσι, εκτός από τους τεράστιους τροχούς των 21 ιντσών, όλα τα υπόλοιπα, όπως τα λεπτά φωτιστικά σώματα με τις γωνίες, η μοναδική μάσκα με τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της BMW, η κυρτή προς τα πίσω οροφή. Κάτω από το καπό της BMW X2 θα βρίσκεται η γκάμα κινητήρων που συναντάμε και στην X1 με βασικό τον 3κύλινδρο 1.500άρη τούρμπο και πιο πάνω τους 4κύλινδρους 2λιτρους βενζίνης και diesel.

Στη βασική έκδοση sDrive 18d η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς, ενώ πιο πάνω και ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή της τετρακίνησης. Επιπλέον στα σχέδια της BMW είναι και μια γρήγορη έκδοση M Performance, η οποία θα εφοδιάζεται με την ισχυρότερη εκδοχή του 2λιτρου TwinPower Turbo κινητήρα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...