Sriracha: To νέο «καυτό» Lexus IS (video)

Και με 43 μπουκάλια καυτερής σως στον χώρο αποσκευών

  • -
  • -

Πολλοί θα ήταν αυτοί που θα πίστευαν ότι η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί ένα επιτυχημένο άρθρο για την 1η Απριλίου, αλλά τελικά είναι πραγματική. Η ιαπωνική εταιρεία κατασκεύασε μια ειδική έκδοση του σπορ sedan IS, την οποία ονομάζει Sriracha. Όσοι δεν γνωρίζετε τι είναι το Sriracha είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά αν δεν σας αρέσουν οι πικάντικες σως, γιατί περί τούτου πρόκειται!

Η ειδική έκδοση παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles και ξεχωρίζει από την κόκκινη απόχρωση, η οποία… ίσως και να έχει καυτερή γεύση. Το ιδιαίτερο IS έχει στο εσωτερικό του ένα δίχρωμο θερμαινόμενο τιμόνι, που τα κόκκινα σημεία του δεν διαφέρουν από τις εστίες της κουζίνας και δεν μπορείς να τα αγγίξεις με γυμνές παλάμες. Επίσης, τα θερμαινόμενα καθίσματα έχουν την επιλογή να… «αρπάξουν φωτιά», ενώ διαθέτει προφίλ χαρτογράφησης που το ονομάζει sriracha, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό στις επιδόσεις του sedan. Επειδή παντού βρίσκει κανείς τα λογότυπα της καυτερής σως, sriracha, οι δύο εταιρείες είχαν την ιδέα να τοποθετήσουν 43 μπουκάλια στο χώρο αποσκευών.

Το πιθανότερο είναι αλλαγές  στο μηχανολογικό κομμάτι  να μην υπάρχουν σε σχέση με την απλή έκδοση. Το concept είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, κάτι που προκαλεί έντονα το ενδιαφέρον από το κοινό, ενώ παράλληλα το διασκεδάζουν με την ιδέα της συνεργασίας των δύο προϊόντων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...