Ανανέωση Ford EcoSport με τετρακίνηση

Με μικρές αισθητικές πινελιές και με την προσθήκη του συστήματος τετρακίνησης

  • -
  • -

Στο Los Angeles παρουσιάστηκε το ανανεωμένο EcoSport, με τη Ford να ξεκινάει τη διάθεσή του και στην αγορά της βόρειας Αμερικής. Εμφανισιακά οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στα φώτα και τη μάσκα, υιοθετώντας τη σχεδίαση των μεγαλύτερων αδερφών του, Kuga και Edge. Οι υποψήφιοι αγοραστές του ανανεωμένου EcoSport θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον 1.0 turbo κινητήρα και στον 4κύλινδρο 2λιτρο. Η Ford δεν αποκάλυψε τεχνικά χαρακτηριστικά από τα δύο μοτέρ, αλλά επιβεβαίωσε την παρουσία του συστήματος τετρακίνησης στην έκδοση με τον μεγαλύτερο κινητήρα, ενώ και οι δύο περιπτώσεις συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Παρά τη μικρή του καμπίνα, η Ford «φόρτωσε» το compact crossover με όλα τα τελευταία καλούδια της φίρμας, στα οποία περιλαμβάνεται το B&O ηχοσύστημα με τα 10 ηχεία και την απόδοση των 675 watt. Για την εξαιρετική ακουστική μέσα στην καμπίνα, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Harman και υπόσχονται την καλύτερη εμπειρία ήχου μέσα σε αυτοκίνητο. Επίσης, το EcoSport διαθέτει το SiriusXM (δορυφορικό ραδιόφωνο), ενώ συνεργάζεται με το σύστημα πολυμέσων SYNC 3. Η 8 ιντσών οθόνη μπορεί να αντικατοπτρίσει τις οθόνες κινητών με λογισμικό iOS ή Android με τα Apple CarPlay και Android Auto αντίστοιχα. Επίσης, το ταμπλό και το τιμόνι έχουν ανασχεδιαστεί, προσχέροντας μια πιο μοντέρνα ατμόσφαιρα.

Η Ford αναφέρει ότι το ανανεωμένο EcoSport θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες στις αρχές 2018, ενώ οι τιμές θα ανακοινωθούν πριν το λανσάρισμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...