Honda WR-V το μικρό SUV για τη Βραζιλία

Παρουσιάστηκε το WR-V στην Έκθεση του Sao Paolo της Βραζιλίας

  • -
  • -

Το μικρό SUV της Honda έκανε την πρεμιέρα του στη διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Sao Paolo. To WR-V (Winsome Runabout Vehicle) όπως η Honda το ονομάζει προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία «εξαιρετική χρηστικότητα και ευρύχωρη καμπίνα σε συμπαγείς διαστάσεις».

Λίγες είναι οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το μοντέλο και αυτές είναι εντελώς γενικές και αφορούν τη φιλοσοφία του μοντέλου που προορίζεται για κοινό που του αρέσει το lifestyle και οι δραστηριότητες. Σχεδιαστικά το WR-V υιοθετεί στοιχεία της φίρμας, όπως η εμπρός μάσκα με τις χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα. Το περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου τονίζουν τα προστατευτικά κάτω και γύρω από το αμάξωμα, όπως και οι μπάρες οροφής.

Ο επικεφαλής της Honda Takahiro Hachigo τόνισε: «Από το 1971 που η Honda έχει μπει στην αγορά της Βραζιλίας έχει αποκτήσει 24 εκατομμύρια πελάτες. Η παρουσίαση του νέο WR-V είναι μια δήλωση της πίστης που έχει η Honda στην αγορά της Ν. Αμερικής, ενώ παράλληλα έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα που θα ικανοποιούν τους πελάτης της συγκεκριμένης αγοράς».



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...