Ήρθε το Volkswagen Scirocco GTS με 220 PS

Η ειδική έκδοση του γερμανικού κουπέ ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα

  • -
  • -

Η νέα έκδοση του Volkswagen Scirocco GTS ξεχωρίζει χάρη στις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τις χαρακτηριστικές μαύρες λωρίδες που διατρέχουν το αμάξωμά του, το αεροδυναμικό πακέτο από το τμήμα Volkswagen R, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σπόιλερ, αεροτομή και diffuser. Επίσης, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος είναι και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ και τα λογότυπα GTS κοσμούν τις επιφάνειές του.

Πλούσια είναι και η χρωματική παλέτα η οποία περιλαμβάνει έξι αποχρώσεις μαύρο (Deep Black), γκρι (Indium Grey) και «Urano Grey», λευκό «Pure White» και «Oryx White» και κόκκινο «Flash Red». Στο εσωτερικό η μαύρη οροφή συναντά τις λεπτομέρειες σε ίδιο χρώμα στο ταμπλό, ενώ το δέρμα επενδύει το τιμόνι και τον επιλογέα, αλλά και μέρος των καθισμάτων.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 2λιτρος τούρμπο κινητήρας βενζίνης με απόδοση 220 ίππων. Το Scirocco GTS επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 6,5 sec με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 246 km/h σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Διαθέσιμο είναι και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG6 και σε αυτή την περίπτωση η τελική αγγίζει τα 244 km/h. Η μέση κατανάλωση είναι 6,1 lt/100 km με χειροκίνητο και 6,4 lt/100 km με αυτόματο DSG6.

Η νέα έκδοση του Volkswagen Scirocco GTS θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα στην ελληνική αγορά, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...