Έρχεται το pickup της Mercedes-Benz

Στις 25 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του γερμανικού pickup concept

  • -
  • -

Με ένα teaser σκαλισμένο στο ξύλο και την πέτρα, η Mercedes-Benz έκανε γνωστή την ημερομηνία και τον τόπο της παρουσίασης του νέου πρωτότυπου pickup της. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον η Mercedes-Benz επιβεβαιώνει ότι το φορτηγάκι της θα είναι concept και θα έχει παρόμοιες γραμμές με το αδελφό Nissan Navara στο οποίο εξάλλου βασίζεται.

Διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο παρά το έντονο καμουφλάζ δεν κρύβουν τις βασικές του γραμμές. Τέσσερις θα είναι οι πόρτες του, τουλάχιστον για την αρχή, με τις υπόλοιπα στοιχεία να δείχνουν ένα παραδοσιακό pickup. Το εμπρός μέρος θα έχει τη χαρακτηριστική μάσκα της Mercedes-Benz, με φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά που έχουν τα SUV της εταιρείας.

Με το γερμανικό pick up να βασίζεται στο Nissan Navara, αναμένεται να έχει και την ίδια γκάμα κινητήρων που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων, και όσον αφορά τους diesel έναν 2,3 λίτρων και ένα V6 3,0 λίτρων. Όπως η ίδια η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει, το pickup θα πάει στις αγορές της Αυστραλίας, Λατινικής Αμερικής και της Ν. Αφρικής.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...