Το πιο πολυτελές εσωτερικό σε Skoda Fabia

Υπεύθυνος για αυτή την εντυπωσιακή δημιουργία είναι ο οίκος Carlex

  • -
  • -

Είναι δύσκολο με την πρώτη ματιά να πιστέψεις ότι αυτό το εσωτερικό ανήκει σε ένα Skoda Fabia. Η πολυτέλεια και η ποιότητα ξεπερνά τα στάνταρ της μικρής κατηγορίας, με το αποτέλεσμα να μεταμορφώνει εντελώς το αυτοκίνητο.

Ο οίκος Carlex Design τόλμησε και έφτιαξε ένα Fabia, με την εντολή του ιδιοκτήτη του και όχι απλώς ως demo car, χωρίς ωστόσο η εταιρεία να ανακοινώνει λεπτομέρειες. Για την κατασκευή του φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές… αγελάδες, αφού σχεδόν όλο το εσωτερικό είναι καλυμμένο με δέρμα, υψηλής ποιότητας και εμπνευσμένου σχεδιασμού.

Το πρακτικό supermini μεταμορφώθηκε σε ανταγωνιστή της Rolls-Royce, με τα μόνα στοιχεία που έμειναν να θυμίζουν την ταπεινή του καταγωγή να είναι τα glossy διακοσμητικά και το σήμα στο τιμόνι. Ούτε λόγος δεν γίνεται για το κόστος, το οποίο μάλλον μπορεί να ξεπέρασε και την αξία του αυτοκινήτου. Πολλές φορές όμως η λογική δεν πάει με το συναίσθημα και προφανώς ο ιδιοκτήτης αυτού του Skoda Fabia ήθελε το καλύτερο για το αυτοκίνητό του. Ας το χαίρεται λοιπόν!



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...