3 ΗΟΤ μικρομεσαία στο Παρίσι

Honda, Hyundai και Renault μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών

  • -
  • -

Ανάμεσα στις δεκάδες πρεμιέρες στο Σαλόνι του Παρισιού, είχαμε και τρία ιδιαίτερα σημαντικά μοντέλα από την κατηγορία των μικρομεσαίων. H Honda παρουσίασε τις εκδόσεις hatchback και sedan του ολοκαίνουργιου Civic, η Hyundai πραγματοποίησε το ντεμπούτο της νέας γενιάς i30 και η Renault έδειξε για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό τη sedan έκδοση του νέου Megane. Πατήστε πάνω στις εικόνες που ακολουθούν για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με κάθε μοντέλο και στο τέλος, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από αυτά θα αγοράζατε.

 

Honda Civic hatchback

Αισθητά μεγαλύτερο, κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα έρχεται αρχικά με κινητήρες βενζίνης Turbo VTEC στα 1,0 και 1,5 λίτρα ισχύος 129 και 182 ίππων αντίστοιχα. Διαθέσιμο και σε έκδοση sedan που θα κατασκευάζεται στην Τουρκία.

 

 

Hyundai i30

Πιο σοβαρό εμφανισιακά, με μεγάλους χώρους και ενδιαφέρουσα γκάμα κινητήρων από τους οποίους ξεχωρίζουν οι τούρμπο βενζίνης 1.0 και 1.4 T-GDI που αποδίδουν 120 και 140 ίππους αντίστοιχα και ο 1.6 diesel των 133 ίππων.

 

 

Renault Megane Sedan

Με κουπέ αισθητική και κινητήρες βενζίνης 1.6 και 1.2 Turbo και diesel 1,5 και 1,6 λίτρων. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα εισαχθεί στην ελληνική αγορα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tα HOT και τα NOT της έκθεσης του Παρισιού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όλα τα νέα μοντέλα από την Έκθεση Παρισιού 2016

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...