Ωραίo θα ήταν το Nissan Micra Nismo

Στη νέα γενιά είναι διαφορετικό, γιατί όχι και γρήγορο με την υπογραφή Nismo

  • -
  • -

Το νέο Nissan Micra ήρθε και κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή στην πρεμιέρα του στο Παρίσι. Με το μελάνι από την παρουσίασή του να μην έχει ακόμα στεγνώσει, οι σχεδιαστές (ανεξάρτητοι) πήραν τα μολύβια τους για να δημιουργήσουν μια θεωρητική εκδοχή της γρήγορης έκδοσης του μοντέλου με τα διακριτικά Nismo.

Η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι του X-Tomi και διακρίνεται όπως είναι φυσικό για την πληθώρα των αεροδυναμικών βοηθημάτων που προσάρμοσε στο «ταπεινό» Micra που το έκαναν αρκετά… κακό. Ο νέος χαμηλότερος προφυλακτήρας με τις κόκκινες λεπτομέρειες μια σειρά LED και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα μεταμορφώνει το εμπρός μέρος και δένει αρμονικά με τις πλαϊνές «φούστες». Την εικόνα ολοκληρώνουν οι τεράστιοι τροχοί που γεμίζουν τους θόλους.

Αυτό είναι μια θεωρητική προσέγγιση και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Nissan θα φορέσει τα καλούδια της Nismo στο νέο Micra, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον αν μοιάζει με αυτό και ακόμα περισσότερο, αν συνοδεύονταν και από ένα ισχυρό κινητήρα.

Διαβάστε πατώντας εδώ για το νέο Nissan Micra


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...