Citroen: Δεν έχει ξεχάσει τα C5 & C6

Πολυτέλεια και άνεση υπόσχεται η γαλλική φίρμα για τα μελλοντικά της sedan

  • -
  • -

Αν και αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η Citroen δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα C5 και C6, η γαλλική εταιρεία φαίνεται ότι δεν τα έχει «ξεχάσει», μιας και υπολογίζει στο… μακρινό μέλλον να παρουσιάσει τα νέα μεγάλα της μοντέλα. Όταν λέμε μακρινό ίσως είναι κάτι σχετικό. Συγκεκριμένα, η Citroen υπολογίζει να λανσάρει τα νέα C5 και C6 στις αρχές της επόμενης δεκαετίας και αισθητικά θα έχουν πολλές ομοιότητες με τo πρωτότυπo C-xperience .

Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, οι επόμενες γενιάς των μεγάλων Γάλλων πρόκειται να «χτυπήσουν» την πολυτελή κατηγορία των sedan, κάτι που θα έρθει σε σύγκρουση με την DS. Από τη στιγμή όμως που η τελευταία ανεξαρτητοποιήθηκε, δεν σημαίνει ότι η Citroen θα μείνει μια mainstream μάρκα, αλλά θα αλλάξει την «ταμπέλα» της, κατασκευάζοντας πολυτελέστατα προϊόντα, όπως αναφέρει η Linda Jackson (chief executive της Citroen).

Όπως είναι αναμενόμενο, τα δύο νέα μοντέλα θα διαθέτουν μια ριζική αισθητική αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες γενιάς, ενώ θα αποπνέει παράλληλα και premium χαρακτήρα. Το εσωτερικό θα είναι φουτουριστικό και θα εξοπλίζεται με όλα τα τελευταία συστήματα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Τέλος, το σίγουρο είναι να κρατήσουν την άνεση των επιβατών στο υψηλότερο επίπεδο, γι’ αυτό και θα διαθέτει το πιο προηγμένο σύστημα ανάρτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...