Η Abarth στο Σαλόνι του Παρισιού

Όλοι οι «σκορπιοί» στην Πόλη του Φωτός

  • -
  • -

Όλη η οικογένεια του γνωστού «σκορπιού» θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα και νέες τεχνολογίες και μοναδικές εκδόσεις. Ανάμεσά στα μοντέλα παραγωγής θα παρευρίσκεται και το αγωνιστικό Abarth 124 Spider Rally, το οποίο θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία R-Gt και θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλους τους διεθνείς αγώνες και στους περισσότερους εθνικούς. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Παρίσι θα αποκαλυφθεί το ψηφιακό project "Abarth 124 spider Uncovered", που είναι αφιερωμένο στο νέο roadster με το σήμα του σκορπιού. Αναλυτικότερα θα είναι τα εξής:

-Abarth 124 Spider

-Officine Abarth
Το Officine Abarth, στο Mirafiori, είναι το μέρος όπου το 124 spider αναδεικνύεται ως το αρχέτυπο της ιταλικής μηχανολογικής τέχνης.

-Abarth 595

-Abarth D.A.M.
Το νέο Abarth 595 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Abarth D.A.M.). Προέρχεται απευθείας από το 695 Biposto και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του 595 Competizione, βελτιώνοντας την πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες.

-Σύστημα Infotainment
Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το ραδιόφωνο UconnectTM 5" με οθόνη αφής και υπηρεσίες Uconnect. Για πρώτη φορά εμφανίζεται στην γκάμα το UconnectTM 7" HD, μια γρήγορη πλατφόρμα με οθόνη υψηλής ευκρίνειας και πλοήγηση. Το σύστημα Uconnect 7" HD διατίθεται και με Abarth Telemetry για μέτρηση οδηγικών επιδόσεων με προφορτωμένη χαρτογράφηση πιστών με σκοπό τη μελέτη του στυλ οδήγησης και την βελτίωσή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...