Ηλεκτρικό VW e-Crafter Concept

Παρουσιάστηκε στο Ανόβερο και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2017

  • -
  • -

Ένα ακόμα ηλεκτρικό πρωτότυπο παρουσίασε η Volkswagen στην Έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο της Γερμανίας. Πρόκειται για το e-Crafter concept, το οποίο βασίζεται στην τελευταία εκδοχή του μοντέλου, αλλά εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων και 290 Nm ροπής.

Αυτό το ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα χρησιμοποιεί μπαταρίες lithium-ion 43 kWh, με το πακέτο να μην επηρεάζει το διαθέσιμο χώρο φόρτωσης, αφού έχει τοποθετηθεί κάτω από αυτόν. Ανάλογα με την έκδοση το πακέτο μπαταριών προσφέρει αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 200 χιλιόμετρα, ενώ παρέχει τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης του 80% σε μόλις 45 λεπτά.

Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι στο άμεσο μέλλον οι μπαταρίες θα παρέχουν αυτονομία που θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα. Η πρωτότυπη έκδοση παρουσιάζει και ένα νέο χρώμα, ανοιχτό μπλε, στο οποίο είναι βαμμένο όλο το αμάξωμα, ενώ διακρίνεται επίσης για τα φωτιστικά σώματα LED σε σχήμα μισοφέγγαρου και φυσικά τα logo που αναφέρουν ότι το μοντέλο είναι «μηδενικών ρύπων».

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, ενώ νέες είναι και οι επενδύσεις που συναντάμε στα καθίσματα. Το Volkswagen e-Crafter, το ηλεκτρικό επαγγελματικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας έχει μέγιστη δυνατότητα φόρτωσης 1.709 κιλά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...