Η Dacia με 4 μοντέλα στο Παρίσι

Η θυγατρική της Renault μας δείχνει στο Παρίσι τα ανανεωμένα μοντέλα της

  • -
  • -

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που ξεκίνησε αρχές Οκτωβρίου η Dacia παρουσίασε τέσσερα μοντέλα. Το Logan στην σεντάν εκδοχή του, το Logan MCV δηλαδή τη station wagon έκδοση, το Sandero και το Sandero Stepway με τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Η ανανεωμένη γκάμα έκανε την πρώτη της επίσημη διαδικτυακά αποκαλύπτωντας μόνο δύο φωτογραφίες για αρχή. Ωστόσο, στο Παρίσι άνοιξε τα χαρτιά της δείχνοντας τα μοντέλα της τα οποία διακρίνονται για την ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα, τα ελαφρώς αλλαγμένα φωτιστικά σώματα που τώρα έχουν LED με λειτουργία ημέρας. Επιπλέον, ο εμπρός προφυλακτήρας και των τεσσάρων μοντέλων έχει ανασχεδιαστεί, με την υποδοχή των προβολέων ομίχλης τώρα να έχει διακοσμητικό χρωμίου.

Ανάλογα είναι τα πράγματα και πίσω με μικρές αλλαγές, όπως επίσης και στο εσωτερικό, όπου η εικόνα είναι αναβαθμισμένη μαζί με την ποιότητα, το επίπεδο εξοπλισμού και την τεχνολογία. Στη γκάμα των κινητήρων προστέθηκε και ένας μικρός 3κύλινδρος βενζίνης 1,0 λίτρου που αναλαμβάνει ρόλο βασικού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...