Νέα Bentley Flying Spur W12 S: Κομψή & δυνατή

4θυρη, με 625 ίππους και 0-100 σε 4,5 sec

  • -
  • -

Η Bentley λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Flying Spur, η οποία θα βρίσκεται στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Η νέα Flying Spur W12 S είναι 4θυρη και η τελική ταχύτητα που σημειώνει είναι 325 km/h. Για την υψηλή ταχύτητα και τις εκρηκτικής επιδόσεις οφείλεται ο ισχυρός 6λιτρος twin turbo W12 κινητήρας των 625 ίππων και 820 Nm ροπής με τη μέγιστη ροπή να είναι διαθέσιμη από τις 2000 rpm. Η επιτάχυνση 0 – 100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,5 sec, ενώ η ισχύς μεταφέρεται στο δρόμο μέσω ενός συστήματος all-wheel- drive με κατανομή ροπής 40 εμπρός / 60 πίσω , για ασφαλή και δυναμική  οδήγηση σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

Πέρα από τις αναβαθμίσεις του συστήματος κίνησης, φέρει προαιρετικά κεραμικά φρένα από αθρακονήματα που διατίθενται σε κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες.

Η νέα ναυαρχίδα Flying Spur υιοθετεί ειδικές ρυθμίσεις αποσβεστήρων και ελέγχου ευστάθειας για μεγαλύτερη ευελιξία και συμμετοχή στην οδηγική εμπειρία. Η έκδοση S παραμένει ένα πολυτελές sedan για όσους επιθυμούν να την οδηγούν οι ίδιοι ή να την εμπιστεύονται στα χέρια ενός… σοφέρ.

Η ομάδα σχεδίασης της Bentley δημιούργησε έναν αθλητικό χαρακτήρα που συνδυάζει παραδοσιακά στυλιστικά στοιχεία Bentley με σπορ στήσιμο. Ζωηρές χαρακτηριστικές γραμμές ολοκληρώνουν τα  μυώδη πίσω τμήματα, ενώ φώτα ημέρας LED, διακριτικά μαύρα διακοσμητικά στοιχεία και μία συλλογή κομψών ζαντών αλουμινίου συνθέτουν για την Flying Spur μία μοντέρνα εικόνα.

Από τις λαμπερές μαύρες λεπτομέρειες του αμαξώματος μέχρι τη μοναδική δερμάτινη ραφή, το νέο στυλ ακτινοβολεί το δυναμικό, σπορ χαρακτήρα της Flying Spur W12 S.

Λαμπερά, μαύρα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν το παρών στη μάσκα και τα πλαίσια των παραθύρων, στα φώτα, στον πίσω προφυλακτήρα, στα ένθετα των λαβών θυρών και στα καπάκια του συστήματος πλύσης προβολέων. Ένα λογότυπο W12 S στην κολόνα D περιλαμβάνει μαύρο 'S', ενώ η σπορ σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα, ο πίσω διαχύτης και οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Beluga gloss και ένα μαύρο γυαλιστερό πλέγμα στην εμπρός μάσκα είναι εμπνευσμένα από τη νέα Flying Spur V8 S.

Τα εμπρός και πίσω φώτα αποκτούν μία σκούρα απόχρωση, ενώ η προσθήκη ενός νέου στοιχείου κάτω από τον  προφυλακτήρα υποδηλώνει την πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Οι ζάντες της Flying Spur W12 S είναι 21” με 7 ακτίνες και νέο, λαμπερό μαύρο φινίρισμα ενώ προαιρετικά διατίθενται 5άκτινες εκδόσεις 21" Sports σε γυαλιστερό μαύρο ή σκούρο φινίρισμα.

Στο εσωτερικό της Flying Spur W12 S κυριαρχούν στιλιστικά στοιχεία σχεδιασμένα για να επιτείνουν την αίσθηση της σπορ πολυτέλειας. Το αποκλειστικά χειροποίητο εσωτερικό προσφέρει μία πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων, νέο φινίρισμα ταμπλό και μοναδικές ραφές.

Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού ξεχωρίζουν: το μοναδικό μαύρο φινίρισμα “engine spin” (εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά της Bentley του Le Mans του '20)  στις επενδύσεις του ταμπλό και των θυρών  (προαιρετικά, σατινέ φινίρισμα από ανθρακονήματα), ένα έμβλημα W12 S στα προσκέφαλα με αντίθετη ή κρυφή ραφή, διακοσμητικά μαρσπιέ με λογότυπο W12 S μπροστά και πίσω, ένα τριάκτινο τιμόνι Sport Plus και ανάγλυφα χειριστήρια ταχυτήτων), που διατίθενται μόνο προαιρετικά σε άλλα μοντέλα.

Μία νέα χρωματική κλιμάκωση, μοναδική στην Flying Spur W12 S δημιουργείται με τη χρήση μονοχρωμίας στο εσωτερικό με πινελιές διαφορετικών αποχρώσεων και αντίθετες ραφές στα ρομβοειδή σχέδια της ταπετσαρίας, το τιμόνι Sport Plus και το εσωτερικό.

Τη Flying Spur συνοδεύει μία σειρά τεχνολογιών κι ένα καινοτόμο σύστημα Touch Screen Remote το οποίο ενεργοποιείται από την πίσω κεντρική κονσόλα μέσω μπουτόν και επιτρέπει τον έλεγχο των συστημάτων κλιματισμού και ενημέρωσης / ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, άνετα, από το πίσω κάθισμα. Η  Flying Spur περιλαμβάνει επίσης ένα WiFi hotspot για ‘on demand’ συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι παραδόσεις της νέας Flying Spur W12 S στους πελάτες θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...