Lexus UX concept: Ο ανταγωνιστής του Audi Q2

Μια διαρροή φέρνει στην επιφάνεια ένα πρωτότυπο crossover της Lexus

  • -
  • -

Λίγες μέρες πριν η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού ανοίξει τις πύλες της, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής μια φωτογραφία ενός πρωτότυπου crossover της Lexus. Το Lexus UX Concept είναι ένα πρωτότυπο που σέβεται τον εαυτό και διακρίνεται για την υπερβολική του προσέγγιση στον σχεδιαστικό τομέα.

Δανείζεται μεν στοιχεία από το C-HR αλλά είναι σαφώς πιο επιθετικό. Οι ακμές συνδυάζονται με τις καμπύλες, τα μακριά φωτιστικά σώματα LED ενώνουν τις δύο άκρες του αυτοκινήτου, ενώ πατά σε τεράστιους τροχούς που γεμίζουν τους τεράστιους θόλους του. Οι πίσω πόρτες φαίνεται να έχουν κρυφά χερούλια ψηλά τοποθετημένα, ενώ τη θέση των εξωτερικών καθρεπτών έχουν πάρει κάμερες που θα μεταδίδουν στην κεντρική οθόνη του εσωτερικού τις πληροφορίες για την κίνηση στο πλάι από το UX concept.

Από την άλλη οι μεγάλες τραπεζοειδούς σχήματος εξατμίσεις υποδηλώνουν ότι για την κίνηση θα φροντίζει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης, χωρίς φυσικά να αποκλείεται ο συνδυασμός του με ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε μια υβριδική έκδοση. Η παρουσίαση του πρωτότυπου Lexus UX Concept αναμένεται να γίνει στην Έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...