Το νέο Nissan 2017 GT-R Nismo «στον δρόμο»

Ξεκινά από την Ιαπωνία η διάθεση του εκρηκτικού Nissan 2017 GT-R Nismo

  • -
  • -

To όνομα του GT-R είναι ταυτόσημο της ταχύτητας, των επιδόσεων και των κορυφαίων οδικών χαρακτηριστικών. Οι αναρίθμητοι φίλοι του μοντέλου περίμεναν την κορυφαία εκδοχή του με τα διακριτικά και τις περιποιήσεις της Nismo και η στιγμή αυτή έφτασε, με το γρηγορότερο μοντέλο της Nissan να είναι διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΟΠΟΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "SUPERCAR KILLER", ΤΟ NISSAN GT-R

Στην  κορυφαία έκδοση Nissan 2017 GT-R Nismo για την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, τη βελτίωση της ροής του αέρα προκειμένου να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Οι αλλαγές στο εσωτερικό έχουν γίνει με γνώμονα την ενίσχυση της σπορ εικόνας του μοντέλου, αλλά και της βελτίωσης της χρηστικότητας και της εργονομίας. Οι επενδύσεις από αλκαντάρα ξεχωρίζουν, με τα σπορ καθίσματα της Recaro να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Αναβαθμισμένο είναι και το πλαίσιο που παρουσιάζεται ενισχυμένο, με βελτιωμένη ακαμψία του σασί και νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Σε συνδυασμό με την καλύτερη αεροδυναμική, το νέο 2017 Nissan GT-R Nismo είναι καλύτερο στις στροφές σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν, κατά περίπου 2% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Ο χειροποίητος V6 3,8 λίτρων κινητήρας του GT-R Nismo με κωδικό «VR38DETT» αποδίδει με τη βοήθεια twin-turbo 600 ίππους, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο εκρηκτικές επιδόσεις. Για τη μετάδοση φροντίζει ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που πραγματοποιεί τις αλλαγές σε ελάχιστο χρόνο. Τέλος, όπως η ίδια η Nissan αναφέρει: «παρά την πιο «αγωνιστική» φύση του, το 2017 GT-R Nismo διαθέτει ως σύνολο καλύτερη ισορροπία από ό, τι πριν, αποτελώντας ένα αυτοκίνητο που προσφέρει πραγματική οδηγική απόλαυση τόσο σε έναν ορεινό δρόμο, όσο και σε μια πίστα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...