Αυτό είναι το νέο Honda Civic Hatchback

Η Honda Αμερικής δημοσίευσε 3 φωτογραφίες της 10ης γενιάς Civic Hatchback

  • -
  • -

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο, στο οποίο ένας «κατασκοπευτικός» φακός συνέλαβε τα πρώτα 5θυρα Honda Civic που πέρασαν από το κατώφλι του εργοστασίου στην Αγγλία και κατευθύνθηκαν ακτοπλοϊκώς στην Αμερική.

Οι Αμερικάνοι πλέον έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πολυαναμενόμενο hatchback μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που βλέπουμε στις επίσημες φωτογραφίες ανάμεσα από 5 διαφορετικούς εξοπλισμούς (LX, Sport, EX, EX-L και Sport Touring). Μόνο ένας κινητήρας βενζίνης θα βρίσκεται κάτω από το καπό του νέου μοντέλου και αυτός είναι ο 1.5 turbo, ωστόσο θα προσφέρεται σε δύο διαφορετικές αποδόσεις 174, 180 ίππους και 220 Nm ροπής. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο κιβώτια, ένα CVT και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Το νέο Honda Civic 5d θα βρίσκεται στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στην ευρωπαϊκή του περιβολή, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα διαφέρει πολύ από αυτό της φωτογραφίας, μιας  και τα αμερικάνικα & ευρωπαϊκά Civic θα κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, στην Αγγλία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...