Έρχεται το νέο Skoda Kodiaq (+scoop photo)

To πρώτο SUV της φίρμας θα παρουσιαστεί επίσημα την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη

  • -
  • -

Επίσημη αποκάλυψη ετοιμάζει η Skoda για το πρώτο «καθαρό» SUV της φίρμας την 1η Σεπτέμβρη στο Βερολίνο. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς είναι τελικά το νέο Kodiaq, ωστόσο μία γεύση μπορούμε να πάρουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τσέχικη εταιρεία.

Το Kodiaq είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπη μορφή στην απερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου και με την ονομασία Vision S. Από τις φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε ότι η έκδοση παραγωγής δανείστηκε αρκετά στοιχεία από το concept και εμπεδώσαμε ότι το νέο SUV θα φέρει φώτα τεχνολογίας LED στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα. Επίσης, το Kodiaq θα προσφέρεται ως 7θέσιο, ενώ ο χώρος αποσκευών θα ξεπερνάει τα 2.000 λίτρα.

BONUS

 Παρόλο που περιμένουμε επίσημα τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του νέου Kodiaq, ένας «κατάσκοπος» κατάφερε να απαθανατίσει το SUV της Skoda, το οποίο φαίνεται να συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Volkswagen Tiguan και το Range Rover Evoque.Όπως και να έχει, αναμένουμε την παρουσίαση τον Σεπτέμβριο.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...