Subaru XV Hybrid με καλούδια STi

Ένα αγριεμένο XV με τα σήματα STi παρουσιάστηκε στην ιαπωνική αγορά

  • -
  • -

Η Subaru Tecnica International (STi) άνοιξε το βιβλίο των παραγγελιών της για το νέο XV Hybrid tS, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο. Η τιμή του ξεκινά από τα 3.226.400 Yen ή 27.600 ευρώ, βασίζεται στο XV Hybrid και διακρίνεται αισθητικά για τις πορτοκαλί λεπτομέρειες, εμπρός και στο πλάι, στην αεροτομή πίσω και στις νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Επιπλέον διαθέτει μια σκούρα γκρι μάσκα, με μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και χαρακτηριστικά σηματάκια STi και tS, με τα χρώματα που το συνοδεύουν να είναι το λευκό, το μαύρο και το μπλε. Στο εσωτερικό έχει επίσης χρησιμοποιηθεί το πορτοκαλί για τη διακόσμηση των θυρών και των καθισμάτων, όπως επίσης και το διακριτικό σήμα STi. Την εικόνα συμπληρώνουν οι πορτοκαλί ραφές και τα στοιχεία σε piano black που συναντάμε στο ταμπλό.

Το τμήμα STi έχει φροντίσει και τα μηχανικά μέρη, ενισχύοντας το πλαίσιο, συνδυάζοντας πιο άκαμπτες μπάρες και νέο πιο σπορ σετ αμορτισέρ ελατηρίων. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 2λιτρος boxer κινητήρας με απόδοση 150 ίππων και 196 Nm ροπής που συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μαζί στέλνουν την κίνηση στους τέσσερις τροχούς με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...