Αυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross (video)

Δικίνητο και με 1.0 turbo κινητήρα

  • -
  • -

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, αποκαλύφθηκε σε event της Suzuki Ουγγαρίας το ανανεωμένο SX4 S-Cross. Ήταν μια έκπληξη, μιας και δεν προϋπήρξαν κάποιες φωτογραφίες teaser σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο, ενώ η παρουσίασή του ήταν ξαφνική.

Αρχικά, η πρώτη γενιά SX4 κέρδισε αρκετές καρδιές, μιας και «έπαιζε» μόνο του στην κατηγορία. Η δεύτερη γενιά μεγάλωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να γίνει πιο ευρύχωρο. Το ανανεωμένο μοντέλο έρχεται μετά από 2 χρόνια με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και μια πιο επιθετική μάσκα. Εκτός από τους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) έχουν αλλάξει και τα φωτιστικά σώματα, προσφέροντας στο crossover ένα πιο μοντέρνο look. Το πιθανότερο είναι η ιαπωνική φίρμα να βασίστηκε στην ίδια πλατφόρμα.

Εκτός από τη νέα εμφάνισή του όμως, το SX4 S-Cross δανείζεται το infotainment από το τελευταίας γενιάς Vitara, καθώς και τον 1.4 turbo κινητήρα των 140 ίππων. Επίσης, θα συνεχίσει να προσφέρεται και με τον 1.6 κινητήρα πετρελαίου, ενώ θα συνδυάζεται τόσο με τον diesel όσο και με τον βενζινοκινητήρα  το σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, στην γκάμα των δικίνητων εκδόσεων, δεν αποκλείεται να δούμε και τον 1.0 boosterjet κάτω από το καπό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...