Πιθανό το σενάριο για pickup από τη BMW

Ο επικεφαλής της BMW Αυστραλίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατασκευής ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου

  • -
  • -

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο αντιπρόεδρος της BMW Group Ασίας, Ειρηνικού και Νότιας Αφρικής, Hendrik von Kuenheim, διέψευσε τις φήμες περί κατασκευής pickup, μιας και αυτή η κατηγορίας δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της μάρκας. Από την άλλη, ο Marc Werner, που είναι διευθυντής του group στην Αυστραλία δήλωσε «ποτέ μην λες ποτέ».

Το 2011, ο κόσμος ενθουσιάστηκε όταν η BMW αποκάλυψε μια M3 pickup. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη αποτελούσε μία φάρσα που έγινε στο πλαίσιο εορτασμού της 1ης Απριλίου. Από τότε όμως, η ιδέα αυτή περιφέρεται στον «αέρα» και παρόλο που ο κόσμος το επιθυμούσε, η γερμανική φίρμα δεν προχώρησε σε κανένα πρωτότυπο μοντέλο για να… γλυκάνει τους φαν. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής  όμως, Theophilus Chin, δίνει τη δική του ερμηνεία τουλάχιστον όσον αφορά τον αισθητικό τομέα, πατώντας πάνω στην X4 και δημοσιεύει επεξεργασμένες φωτογραφίες που δείχνουν πώς θα ήταν το νέο pickup της BMW.

Τελικά, η BMW είναι σίγουρο ότι θα σκεφτεί σοβαρά να πατήσει το πόδι της μέσα στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού ένας από τους βασικούς της ανταγωνιστές (Mercedes-Benz) έχει ήδη παρουσιάσει το δικό της επαγγελματικό μοντέλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...