Isuzu D-Max AT35: Το ασταμάτητο

Αν ψάχνεις ένα τετρακίνητο για δύσκολα πράγματα οπωσδήποτε πρέπει να δεις αυτό

  • -
  • -

Φτιαγμένο με προδιαγραφές για τις ακραίες συνθήκες του αρκτικού κύκλου, αυτό το Isuzu είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα και ικανά τετρακίνητα μοντέλα. Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, φορά ένα νέο σετ αναρτήσεων που του χαρίζουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ελαστικά 35 ιντσών σε τροχούς διαμέτρου 17 ιντσών και πλάτους 10 ιντσών.

Το καθαρό ύψος του αυτοκινήτου ανέβηκε κατά 125 mm χάρη σε αυτές τις αλλαγές, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να προσεγγίσει και να ξεπεράσει κάθε πιθανό και απίθανο εμπόδιο.. Κάτω από το καπό κρύβεται ένα turbodiesel κινητήρας 2,5 λίτρων με απόδοση 163 ίππων και 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Υπάρχει η επιλογή μονοκάμπινης ή διπλοκάμπινης έκδοσης με την δεύτερη να διατίθεται επιπλέον και με ένα 5άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει ο διακόπτης επιλογής της μετάδοσης που επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίσει την κίνηση η οποία ανάλογα με την περίσταση μπορεί να πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς ή φυσικά και στους τέσσερις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κοντών.

Αν και αυτό που προτάσσει ως πλεονέκτημά του είναι ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του, το Isuzu D-Max AT35 προσφέρει και ανέσεις επιβατικού. Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα με έξι ηχεία και θύρες σύνδεσης iPod/USB/Bluetooth, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, δερμάτινες επενδύσεις σε λεβιέ ταχυτήτων και στο τιμόνι που διαθέτει και χειριστήρια, cruise control και αυτόματο κλιματισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...